Sensor försäkring logo

Sensor Omdöme

Sensor Försäkring erbjuder ett brett utbud av försäkringsprodukter som täcker olika områden i ditt liv. Oavsett om det handlar om bil, liv, olycksfall, sjukvård eller hem, har Sensor Försäkring en försäkring som passar dina behov. I denna recension kommer vi att undersöka fördelar och nackdelar med Sensor Försäkring och ge dig en inblick i deras olika försäkringsprodukter.

TILL SENSOR FÖRSÄKRING

Sensor Försäkring

Sensor Försäkring är en försäkringsleverantör som erbjuder många olika typer av försäkringar för att skydda dig och din familj. Deras breda utbud av produkter gör det möjligt att hitta en försäkring som passar din specifika situation och behov. Oavsett om du vill skydda din bil, ditt hem, din hälsa eller din framtid, har Sensor Försäkring en försäkring som kan hjälpa dig att lugnt klara av livets oväntade händelser.

Vad kostar Sensor Försäkring?

Sensor erbjuder en stor rad av olika försäkringar att välja mellan. Vi på Sveaförsäkring jämför samtliga försäkringar av Sensor försäkring. Vi kommer att jämföra priser, innehåll helt oberoende och komma med ett omdöme som även är obereoende.

Sensor försäkring är ett hyfsat nytt försäkringsbolag på den svenska marknaden. Det grundades 2016 och är från Norrland. Försäkringsförmedlaren har sitt huvudkontor i Norrland, men har en verksamhet i hela landet.

Nedan kan du se vilka försäkringar Sensor erbjuder och exempelpriser.

FörsäkringExempelpris Sensor Försäkring
BilförsäkringFrån 362 kr
LivförsäkringFrån 142 kr
OlycksfallförsäkringsFrån 100 kr
SjukvårdsförsäkringFrån 323 kr
Sjuk- och olycksfallsförsäkringFrån 210 kr
VillaförsäkringFrån 450 kr
HemförsäkringFrån 121 kr

Sensor Bilförsäkring

Skydd för dig och ditt fordon. Sensor Bilförsäkring är en populär försäkring som erbjuder omfattande skydd för dig och ditt fordon. Det inkluderar ansvarsförsäkring, skadeförsäkring för egen bil och även försäkring mot stöld och skador på grund av brand eller naturkatastrofer. Välkänd för snabb och smidig skadehantering och ett gediget nätverk av verkstäder.

Fördelar

 • Bra grundskydd
 • Tillägggsförsäkringar

Nackdelar

TILL SENSOR BILFÖRSÄKRING

Sensor Livförsäkring

Trygghet för dig och din familj. Sensor Livförsäkring är en försäkring som ger dig och din familj ekonomisk trygghet vid oväntad sjukdom eller dödsfall. Med en livförsäkring kan du vara säker på att dina nära och kära kommer att ha ekonomiskt skydd om något skulle hända dig. Sensor Livförsäkring erbjuder olika grundläggande skyddsnivåer beroende på dina individuella behov och preferenser. En investering för framtiden som ger trygghet och lugn i sinnet.

Fördelar

 • Bra ersättningsbelopp
 • Hög ålder

Nackdelar

TILL SENSOR LIVFÖRSÄKRING

Sensor Olycksfallsförsäkring

Skydd mot ekonomiska följder av olyckor. Sensor Olycksfallsförsäkring är utformad för att skydda dig och din familj mot de ekonomiska konsekvenserna av olyckor. Olycksfallsförsäkringen ger ersättning vid olyckor som leder till fysiska skador eller funktionsnedsättning. Detta kan omfatta ersättning för sjukhusvistelse, läkarbesök, rehabiliteringskostnader och förlorad arbetsinkomst. Sensor Olycksfallsförsäkring ger en extra känsla av trygghet och skydd mot de oväntade händelserna i livet.

Fördelar

 • Ersätter ärr
 • 1-65 år teckningsperiod

Nackdelar

TILL SENSOR OLYCKSFALLFÖRSÄKRING

Sensor Sjukvårdsförsäkring

Snabb och effektiv vård utan väntetider. Sensor Sjukvårdsförsäkring ger dig tillgång till snabb och effektiv sjukvård utan att behöva vänta i kö. Genom att teckna en sjukvårdsförsäkring kan du få tillgång till vård på privata vårdcentraler och sjukhus, vilket kan leda till kortare väntetider och snabbare behandling. Sensor Sjukvårdsförsäkring ger dig frihet att välja vård efter dina egna behov och önskemål, och ger en extra trygghet för din hälsa och välbefinnande.

Fördelar

 • Hjälp vid bokning av psykolog, sjukgymnast, naprapat och kiropraktor
 • Operation inom 14 dagar
 • Specialistläkare inom 6 dagar

Nackdelar

TILL SENSOR SJUKVÅRDSFÖRSÄKRING

Sensor Sjuk- och olycksfallsförsäkring

Omfattande skydd vid sjukdom och olycksfall. Sensor Sjuk- och olycksfallsförsäkring är en kombinerad försäkring som ger skydd vid både sjukdom och olycksfall. Med denna försäkring kan du känna dig trygg och säker i vetskapen om att du är skyddad oavsett vilken typ av olycka eller sjukdom du kan drabbas av. Det ger ekonomisk ersättning vid sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar samt täckning för sjukhusvistelse och rehabilitering.

Fördelar

 • Bra grundskydd
 • Tillägggsförsäkringar

Nackdelar

TILL SENSOR SJUK- OCH OLYCKSFALLFÖRSÄKRING

Sensor Hemförsäkring

Skydd för ditt hem och dina ägodelar. Sensor Hemförsäkring är en viktig försäkring för att skydda ditt hem och dina ägodelar. Hemförsäkring ger ersättning för skador på grund av brand, inbrott, vattenskador, naturkatastrofer och mycket mer. Det ger också ansvarsförsäkring om du skulle vara ansvarig för skador på andra personers egendom. Sensor Hemförsäkring ger dig trygghet och säkerhet för ditt hem och din familj.

Fördelar

 • Bra grundskydd
 • Tillägggsförsäkringar
 • Rådgivning ingår

Nackdelar

TILL SENSOR HEMFÖRSÄKRING

Sensor Villaförsäkring

Det som skiljer sig från en hemförsäkring och en villaförsäkring är att hemförsäkringen täcker lösöre alltså ett skydd för dina saker, reseskydd och personskydd. I en villaförsäkring ingår det ett skydd för byggnaden i sig, tomten och ansvarsskydd.

Fördelar

 • Individuell rådgivning
 • Skräddarsytt skydd

Nackdelar

TILL SENSOR VILLAFÖRSÄKRING

Sensor kundtjänst

Om du behöver hjälp med något från Sensor försäkring kan du kontakta Sensor kundtjänst via följande kontaktvägar:

Telefonnummer

010-410 03 10

Kundservice

Öppettider: Mån-tors 09-18 samt fre 09-17.

Sensor försäkring omdöme

Du kan se betyg, kommentarer och recensioner av Sensor försäkring från Sensor kunder på Sensor på Trustpilot.

Bolagsfakta Sensor

 • Namn: Sensor Försäkring Norden AB
 • Organisationsnummer: 559056-6500
 • Momsregistreringsnummer (VAT): SE559056650001
 • Innehar F-skattsedel: Ja

Vanliga frågor och svar om Sensor försäkring

Är Sensor försäkring bra?

Likta alla andra försäkringsbolag beror det helt på individuella behov. Därför rekommenderar vi att man kollar noggrant och jämför olika försäkringar innan man väljer.

Vad kostar Sensor försäkring?

I vårat prisexempel så kan en försäkring kosta från 100 kr i månaden till 450 kr i månaden. Det beror på vilken försäkring du tar och vad för behov du har.

Vilka försäkringar erbjuder Sensor?

Sensor erbjuder Personförsäkring, Hemförsäkring, Villaförsäkring, Bilförsäkring, Specialistvårdförsäkring och sjukvårdsförsäkring. Men Sensor expanderar och kommer i framtiden att erbjuda försäkringar inom flera områden.

Lämna en kommentar

Om Valdemar Ekström


Valdemar Ekström

Som redaktör hos oss har Valdemar Ekström blivit en respekterad inom branschen. Hans artiklar och guider har hjälpt tusentals människor att hitta rätt försäkringar.

Genom att erbjuda objektiva jämförelser och noggrann analys har han gjort det möjligt för människor att hitta försäkringslösningar som passar deras specifika behov och budget.