Om oss


Välkommen till SveaFörsäkring.se – din pålitliga partner när det kommer till att hitta de bästa försäkringslösningarna för dina behov. Vi är dedikerade till att förenkla och förbättra din försäkringsupplevelse genom att erbjuda en omfattande jämförelsetjänst som ger dig överskådlig information och hjälper dig att fatta välgrundade beslut.

Vårt dedikerade team av försäkringsexperter står redo att svara på dina frågor och ge dig professionell rådgivning. Vi tror på att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att erbjuda enastående service och support under hela din försäkringsresa.

SveaFörsäkring.se är mer än bara en jämförelsetjänst – vi är din förtrogna följeslagare när det kommer till att skydda ditt liv och dina tillgångar. Låt oss tillsammans göra försäkringsvalet enklare, smartare och mer givande. Välkommen till SveaFörsäkring.se, där dina behov är vår främsta prioritet.

Vårt mål

Vår passion är att sätta dig i förarsätet när det gäller att skydda det som är värdefullt för dig. Oavsett om du söker efter en personlig försäkring, som bil-, hem- eller hälsoskydd, eller om du driver ett företag och behöver företagsförsäkringar, så är vi här för att guida dig genom den ibland komplicerade världen av försäkringar.

Vad som gör oss unika är vår strävan efter enkelhet och transparens. Vi vet att det kan vara överväldigande att navigera bland olika försäkringsalternativ och att försöka förstå de finstilta detaljerna. Det är här vi kommer in i bilden. Med vår användarvänliga plattform kan du enkelt jämföra olika försäkringsprodukter, se deras fördelar och nackdelar, och få en tydlig översikt över kostnader och täckning. Vi tar bort den krångliga och tidskrävande delen av processen så att du kan fokusera på att göra det som är viktigast för dig.

Vårat team

Valdemar Ekström

Valdemar Ekström

Försäkringsspecialist

Kontakta oss

Är det något du undrar över och vill komma i kontakt med oss? Kanske vill du komma med lite feedback som kan göra oss ännu bättre? Inga problem vad det än är kan ni enkelt kontakt oss på e-postadressen info@sveaförsäkring.se.

Om Valdemar Ekström


Valdemar Ekström

Som redaktör hos oss har Valdemar Ekström blivit en respekterad inom branschen. Hans artiklar och guider har hjälpt tusentals människor att hitta rätt försäkringar.

Genom att erbjuda objektiva jämförelser och noggrann analys har han gjort det möjligt för människor att hitta försäkringslösningar som passar deras specifika behov och budget.