Dunstan försäkring logo

Dunstan Hästförsäkring Omdöme

Sensor Försäkring erbjuder ett brett utbud av försäkringsprodukter som täcker olika områden i ditt liv. Oavsett om det handlar om bil, liv, olycksfall, sjukvård eller hem, har Sensor Försäkring en försäkring som passar dina behov. I denna recension kommer vi att undersöka fördelar och nackdelar med Sensor Försäkring och ge dig en inblick i deras olika försäkringsprodukter.

TILL DUNSTAN HÄSTFÖRSÄKRING

Dunstan Försäkring

Dunstan Försäkring är en försäkringsleverantör som erbjuder försäkringar för gård ägare och allt som finns samt kan hända på just din gård. Du kan försäkra din häst, hästtrailer och din gård. Dunstans idé är att göra livet för dig som gårds- och hästägare mycket mer okomplicerat och bättre. Dunstan hjälper dig och din gårds oväntande händelser som kan uppstå som gårdsägare.

Hästförsäkringen hos Dunstan erbjuder ett veterinärvårdsbelopp på upp till 150.000 kr och en trygghetsgaranti och skydd för dolda fel.

Vad kostar Dunstan Försäkring?

Dunstan erbjuder en stor rad av olika försäkringar att välja mellan. Vi på Sveaförsäkring jämför samtliga försäkringar av Dunstan försäkring. Men just i denna guide kommer vi att fokusera på Dunstan Hästförsäkring.

Dunstan försäkring är ett nytt försäkringsbolag på den svenska marknaden och väldigt nischade just för gårdar och hästar. Det grundades 2021 i maj och bedriver sin verksamhet från Jönköping främst. Dunstan erbjuder försäkringar runt om i hela Sverige och inte enbart runt om Jönköping.

Nedan kan du se vad för försäkringar som erbjuds hos Dunstan just nu och ett pris exempel på vad det kan kosta på ett ungefär per månad.

FörsäkringExempelpris Dunstan Försäkring
HästförsäkringFrån 466 kr/mån
Hästtrailer FörsäkringFrån 500 kr/mån
GårdsförsäkringFrån 500 kr/mån

Dunstan Hästförsäkring

Skydd för dig och ditt fordon. Sensor Bilförsäkring är en populär försäkring som erbjuder omfattande skydd för dig och ditt fordon. Det inkluderar ansvarsförsäkring, skadeförsäkring för egen bil och även försäkring mot stöld och skador på grund av brand eller naturkatastrofer. Välkänd för snabb och smidig skadehantering och ett gediget nätverk av verkstäder.

Fördelar

 • Veterinärvårdsbelopp upp till 150 000 kr
 • Trygghetsgaranti och skydd för dolda fel

Nackdelar

TILL DUNSTAN HÄSTFÖRSÄKRING

Hästtrailer Försäkring

Dunstan är unika med att erbjuda en Hästtrailer Försäkring för just hästtransporter och är special anpassad för dig som hästägare. En av dem största fördelarna med Dunstans hästtrailer försäkring är att om det tyvärr sker en olycka när du och din häst är på resande fot så täcker försäkringen bägge två och ni får uppstallning för hästen och ett boende till dig.

Fördelar

 • Gäller alltid för brand, stöld och rättsskydd
 • Täcker uppstallning för hästen och boende för ägaren
  Omfattar skador inne i trailern som orsakats av din häst.

Nackdelar

TILL HÄSTTRAILER FÖRSÄKRING

Dunstan Gårdsförsäkring

Dunstan har en gårdsförsäkring utformade för att passa just dig med går och göra ditt liv som gårdsägare mycket enklare. Många som arbetar hos Dunstan har själva en gård och ägarna med. Med det sagt kan man säga att dem vet vad dem pratar om och har utformat försäkring efter vad som behövs när man äger en gård. Både ditt hem och din gård får en försäkring genom deras gårdsförsäkring. Du kan välja försäkring efter omfattning.

Följande går att välja:

 • Brand
 • Oväder
 • Inbrott
 • Skadegörelse
 • Skadedjur
 • Ansvarsskydd
 • Rättskydd
 • Krishantering

Fördelar

 • Innefattar Brand, Oväder, Inbrott och mycket mer
 • Bra pris
 • Bra grundskydd

Nackdelar

TILL DUNSTAN GÅRDSFÖRSÄKRING

Dunstan kundtjänst

Om det är något du behöver ha besvarat eller har några funderingar kan du kontakta Dunstan försäkring på följande sätt:

Telefonnummer

010-179 84 00

Kundservice

Öppettider: Mån-fre 09-17

Livechatt

Deras livechatt går att nås under mån-fredag 09-17 på deras hemsida.

Dunstan försäkring omdöme

Du kan se betyg, kommentarer och recensioner av Dunstan försäkring från Dunstan kunder på på Trustpilot.

Bolagsfakta Sensor

 • Namn: Dunstan AB
 • Organisationsnummer: 559313-7523
 • Momsregistreringsnummer (VAT): SE559313752301
 • Innehar F-skattsedel: Ja

Vanliga frågor och svar om Sensor försäkring

Är Dunstan hästförsäkring bra?

Likta alla andra försäkringsbolag beror det helt på individuella behov. Därför rekommenderar vi att man kollar noggrant och jämför olika försäkringar innan man väljer.

Vad kostar Dunstan hästförsäkring?

I vårat prisexempel så kan en försäkring kosta från 400 kr i månaden till 600kr i månaden. Det beror på vilken försäkring du tar och vad för behov du har.

Vilka försäkringar erbjuder Dunstan?

Dunstan erbjuder hästförsäkring, hästtrailer försäkring och gårdsförsäkring. Men Dunstan expanderar och kommer i framtiden att erbjuda försäkringar inom flera områden.

Hästförsäkring ersättning?

Försäkringen ersätter kostander om din häst skulle bli sjuk eller skadad. Du kan även lägga till en livsförsäkring och en så kallad användbarhetsförsäkring som ersätter om din häst skulle gå bort eller inte längre går att ”använda”.

Lämna en kommentar