Användarvillkor

Sveaförsäkring.se är en webbplats som är helt oberoende och vars mål är att sprida så mycket information som möjligt om försäkringar. Vi försöker alltid hålla oss uppdaterade, vi kan inte utlova att alla information hos oss alltid är uppdaterade.

Sveaförsäkring.se kan inte hållas ansvarig för några oegentligheter som kan uppstå mellan försäkringsbolagen som marknadsförs på sidan och dess besökare. Sveaförsäkring.se är en sajt som skriver om försäkringar och nyhter kring berörande ämnen.

Det är strängt förbjudet att kopiera text, bilder eller annat innehåll från Sveaförsäkring.se om man inte har fått ett skriftligt tillstånd från oss. Om publicering sker utan tillstånd kommer rättsliga åtgärder att vidtas enligt upphovsrättslagen om det behövs. Allt material på sidan är upphovsrättsskyddat.

Integritetspolicy

Datan vi samlar in används enbart för att förbättra vår produkt och din användarupplevelse.

Genom att använda våran hemsida godkänner du att vi hanterar din data.

Cookies

Vi använder oss endast av cookies för att samla in data till Google analytics.

Personuppgifter

Vi samlar inte in personuppgifter om du inte själv har lämnat personuppgifter till oss genom ett formulär för t.ex. nyhetbrev osv.

Vi delar aldrig med oss av dina personuppgifter till tredje part.

Tredje part hemsidor

Vi länkar till tredje parter på våran hemsida. Deras regler och användarvillkor kan skilja sig från våra som vi inte har något ansvar för.